UWAGA - MOGĄ WYSTĘPOWAĆ PROBLEMY Z LOGOWANIEM.
AKTUALNIE DZIAŁAJĄ LOGINY I HASŁA ZE STAREGO KCI. NIE DZIAŁA ZAKŁADANIE NOWYCH KONT. PRACUJEMY NAD INTEGRACJĄ PORTALI

Praca:

Ogłoszenie nr
P/1/11/2021
Wtorek, 23 listopada 09:23
Oferty pracodawców - Spożywcza - Pracownik fizyczny
Union Chocolate Sp. z o.o.
Przerób ziarna kakaowego na czekoladę
w związku z nową inwestycją w Żychlinie
zatrudni

Pracownika Produkcji

Wymagania:
Konieczna KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
sumienność, punktualność,
gotowość do pracy w systemie 2-3 zmianowym,
mile widziane uprawnienia do obsługi wózków widłowych

Oferujemy:
stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia w stale rozwijającej się organizacji,
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę



CV proszę przesłać na adres e-mail:
[email protected]
lub złożyć w siedzibie Zakładu Spółki
Al. Racławickie 6, 99-320 Żychlin,
tel. 0-24 285-10-41
Kontakt: 024 285-10-41
Ogłoszenie nr
P/1/11/2021
Wtorek, 23 listopada 09:22
Oferty pracodawców - Spożywcza - Kierownik, menedżer, dyrektor oddziału
UNION CHOCOLATE SP. Z O.O
99-320 Żychlin
Al. Racławickie 6
Z A T R U D N I
NA STANOWISKO KIEROWNIK DS.TECHNICZNYCH
Obowiązki:
operacyjne zarządzanie pionem technicznym w firmie,
usprawnianie, wdrożenie oraz nadzór nad prawidłowym wykonaniem procesów technicznych,
tworzenie nowych rozwiązań technicznych i modernizacji linii,
współpraca z serwisami zewnętrznymi
Wymagania:
wykształcenie wyższe techniczne,
dobra znajomość j. angielskiego,
umiejętność rozwiązywania problemów, skuteczność działania i radzenia sobie w sytuacjach niestandardowych,
dyspozycyjność, duża samodzielność oraz poczucie odpowiedzialności za wykonywaną pracę.
Oferujemy:
stabilne zatrudnienie w firmie o silnej pozycji rynkowej w oparciu o umowę o pracę,
możliwość ciągłego rozwoju

tel. 024 (2851-041)
fax 024 (2851-816)
e-mail : [email protected]
Kontakt: 0242851041
Ogłoszenie nr
P/619/07/2021
Poniedziałek, 19 lipca 07:56
Oferty pracodawców - Spożywcza - Kierownik, menedżer, dyrektor oddziału
Union Chocolate Sp. z o.o.
Przerób ziarna kakaowego na czekoladę
w związku z nową inwestycją w Żychlinie
zatrudni

Kierownika Zmiany

Konieczna KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA

CV proszę przesłać na adres e-mail:
[email protected]
lub złożyć w siedzibie Zakładu Spółki
Al. Racławickie 6, 99-320 Żychlin,
tel. 0-24 285-10-41
Kontakt: 024 285-10-41
Ogłoszenie nr
P/1/11/2021
Wtorek, 23 listopada 09:22
Oferty pracodawców - Farmacja, biotechnologia - Kierownik, menedżer, dyrektor oddziału
Union Chocolate Sp. z o.o.
Przerób ziarna kakaowego na czekoladę
w związku z nową inwestycją w Żychlinie
zatrudni:
Pracownika Działu Kontroli Jakości

Wymagania:
- znajomość podstawowych narzędzi jakościowych,
- Opracowywanie i analiza raportów z pomiarów
- Odpowiedzialność i sumienność w działaniu,
- Umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi
- Znajomość metod statystycznej kontroli jakości,
- znajomość języka angielskiego
- znajomość systemu jakościowych BRC i IFS

Wykształcenie Wyższe: Biotechnologia i Nauki Żywności



Konieczna KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA


Oferujemy:

Możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego w firmie produkcyjnej, w oparciu o standardy pracy w branży spożywczej


-Umowa o prace


CV proszę przesłać na adres e-mail:
[email protected]
lub złożyć w siedzibie Zakładu Spółki
Al. Racławickie 6, 99-320 Żychlin,
tel. 0-24 285-10-41
Kontakt: 024 285-10-41
Ogłoszenie nr
P/1/11/2021
Wtorek, 23 listopada 09:21
Oferty pracodawców - Spożywcza - Pracownik umysłowy
Union Chocolate Sp. z o.o.
Przerób ziarna kakaowego na czekoladę
w związku z nową inwestycją w Żychlinie
zatrudni:
Technologa
Zakres obowiązków:
- Wsparcie technologiczne Działu Produkcji
- Współtworzenie dokumentacji technologicznej oraz kalkulacji
- Prowadzenie projektów rozwoju nowych produktów cukierniczych
- Uczestniczenie w procesie selekcji, kwalifikacji opakowań i ich dostawców (w tym audyty u dostawców).
Wymagania:
Wykształcenie Wyższe:Technologia i Nauki Żywności
- Kreatywność i gotowość do tworzyć niekonwencjonalnych produktów
- Znajomość procesów produkcyjnych w przemyśle spożywczym

CV proszę przesłać na adres e-mail:
[email protected]
lub złożyć w siedzibie Zakładu Spółki
Al. Racławickie 6, 99-320 Żychlin,
tel. 0-24 285-10-41
Kontakt: 024 285-10-41
 
 
 
 
 
 
Zaloguj się, aby edytować i usuwać swoje ogłoszenia!
Tutaj zapłacisz poprzez PayU
lombard_cash.jpg
alex_imprezy.jpg
elektrobud.jpg
lombard_warszawski.jpg
u_marzeny_salon_fryzjerski.jpg
mawi_podnosniki.jpg
autopomoc_uslugi_transportowe.jpg
mawi_podnosniki_2.jpg
klima.jpg